WIFOG

  • wifog_icase

WIFOG

Målet: 100 000 nya kunder – bara på tre månader.
Med hjälp av nyheter365 nådde operatören Wifog de närmast historiska resultaten.
– Samarbetet har varit enkelt, roligt och proffsigt rakt igenom, säger Wifogs marknadschef Annica Englund.

I början på december 2013 lanserades Wifog, en helt ny operatör som erbjuder fri och obegränsad surf och dessutom ingår det 120 samtalsminuter och 200 sms varje månad. Målsättningen var också extremt högt satt – på bara tre månader skulle de gå från 0 till 100 000 registrerade kunder.

För att nå målet anlitade de nyheter365 för en native advertising-kampanj samtidigt som man annonserade i en hel del andra kanaler.

Resultatet? Wifog uppnådde sitt högt ställda mål – på mindre än tre månader hade man lockat till sig 100 000 kunder. Nyheter365:s native advertising-kampanj hade åtta procent av den totala mediebudgeten men trots detta kom hela 50,1 procent av de nya kunderna från den kampanjen.

Totalt innebar det att nyheter365 var tio gånger mer effektiva än de andra kanalerna.
– Samarbetet med nyheter365 har varit enkelt, roligt och proffsigt rakt igenom. Resultatet av den smarta native-kampanj de tagit fram för Wifog överträffade våra redan högt ställda förväntningar – det de har gjort är historiskt och det är tack vare dem som vi nådde vårt mål om 100 000 nya användare på så kort tid, säger Annica Englund.