NORDICBET

  • nordicbet480x375_utantext

NORDICBET

Nu har vi anpassat vår digitala konverteringsexpertis till printbilagor.
Samarbetet med Aftonbladet började i december 2013 och har redan blivit en succé.
– Vårt kundintag ökade med 522 procent, säger Henrik Lengstedt, marknadskoordinator på Nordicbet.

Sedan nyheter365 grundades har fokus i första hand legat på att hitta högsta möjliga konvertering för våra kunder. Vi har kommit fram till att detta ofta går hand i hand med att 1) hitta de rätta vinklarna och 2) att vara så native som möjligt. Så varför inte överföra samma tänk till print?

Sedan december samarbetar nyheter365 med Aftonbladet där vi producerar och distribuerar bilagor. Vi använder Aftonbladets ton för att vara så native som möjligt och vi använder vårt konverteringstänk i vinklar för att få så mycket konvertering som möjligt. Vi kan stolt säga att vi gör printbilagor på ett sätt som aldrig gjorts tidigare och gensvaret har varit överväldigande positivt från våra kunder.

För Nordicbet gjorde vi en printbilaga inför junior-VM 2014 och resultatet blev succé.
– Vi var väldigt nöjda med bilagan om junior-VM som kom ut på juldagen i Aftonbladet. Nyheter365 visade stort kunnande, engagemang och kreativitet och skapade en bilaga av mycket hög kvalitet. Tillsammans med placeringen i Aftonbladet blev det en av våra starkaste marknadsinsatser under 2013. Kundintaget under veckan när bilagan kom ut ökade med 522 % jämfört med samma period året innan, vilket vi är mycket glada för, säger Henrik Lengstedt.