VAD VI GÖR

Vi tror att alla företag och organisationer har en intressant historia att berätta, det är sättet du berättar det på som avgör hur intressant det är för potentiella kunder.

Det finns en anledning till att vi läser tidningar och nyhetssajter. Det finns också en anledning till varför de är utformade som de är. En artikel kan skrivas på oändligt många sätt, men har en utformning, dramaturgi och ton som nästan alltid skiljer dem från ”vanliga” texter som till exempel det du läser nu.

I och med att våra journalister har mångårig erfarenhet från att skapa just denna känsla, kan vi på samma sätt beskriva dina produkter på ett underhållande, trovärdigt och relevant – men samtidigt affärsdrivande – sätt.

Utifrån dina mål, ditt erbjudande och ditt företag skapar vi artiklar som vi placerar på en egen digital nyhetssida. En levande sida som uppdateras där vi mäter engagemang och driver varumärkesbyggande och försäljning. Oavsett om det handlar om spel, mat, bilar, finansiella tjänster eller någonting annat.

Det är poänglöst att skapa bra, engagerande och läsvärda artiklar om potentiella kunder inte kan ta del av det. Därför lägger vi mycket tid och kraft på att driva in trafik till din egen hemsida från relevanta sajter och vi ger oss inte när besökaren väl är där. Vi analyserar varje steg grundligt och optimerar, ofta i realtid, för att nå det mest effektiva möjliga resultatet.

Löpande återkopplar vi till våra kunder med anpassade rapporter och kvalitativa analyser om resultatet.

Förhoppningsvis får vi chansen att skicka en rapport även till dig med resultat som gör att du förstår den kraft native advertising kan ha när det görs på rätt sätt.